Cvetje naročeno do 9.00 ure zjutraj bo dostavljeno še isti dan !

Časi in načini dostave

Spletna trgovina Bucket Of Love  sprejema naročila 24 ur na dan. Vsa naročila prejeta od ponedeljka do petka do 9.00 ure bodo realizirana še isti dan. Naročila prejeta po 11.00 uri bodo realizirana naslednji delovni dan. Naročila za katera želite dostavo ob sobotah, nedeljah in praznikih bodo realizirana v željenem času, vendar pod pogojem, da je naročilo oddano na delovni dan do 11.00 ure. Dostava je omejena na ozemlje države Slovenije. Po dogovoru uredimo dostavo naročenega izdelka tudi na območja izven Slovenije.

Pogodbeni partner za dostavo pošiljk je kurirska služba City express ali lastna logistična služba, vendar si ponudnik pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo ali cvetličarno v bližini prejemnika, če bo s tem lahko naročilo izpolnil bolj učinkovito.

Naročnik je lahko tudi prejemnik. Poleg prejemnika lahko izdelke prevzame katerakoli oseba na naslovu naročnika v kolikor to izrecno navedete ob naročilu.

Za dostavo v bolnice, hotele in pisarne pri naročilu obvezno navedite točen naziv ustanove, naslov, telefonsko, številko sobe, nadstropje, itd.. Dostava na navedene lokacije se smatra izvršena tudi, če naročeno blago prevzame oseba zadolžena za prevzem takšnih pošiljk.

V kolikor dostava ni uspešna oziroma je prejemnik v času dostave odsoten, dostavna služba pusti obvestilo, prejemnik pa jo pozneje pokliče in se dogovori za dostavo. Ob naročilu morate obvezno navesti Vašo telefonsko številko, na katero ste vedno dosegljivi (npr. Vašega mobilnega aparata), saj Vas bomo v primeru, da prejemnik ni dosegljiv, poklicali.

Dobavni rok

Ponudnik se bo potrudil, da bo blago dostavljeno do naročnika / prejemnika v navedenih rokih. Ponudnik si pridržuje pravico, da uro dostave prilagodi svoji zmožnostim, ampak ne več kot 1 uro prej oziroma 1 uro kasneje od željenega časa dostave. Dostava cvetja za pogreb (grob, vežica) se izvrši najkasneje 1 uro pred objavljeno uro pogreba.

Izbira datuma in časa dostave je mogoča le, ko izberete kurirsko dostavo. V primeru izbire dostave s Pošto Slovenije, vam dostave na določen dan in uro ne moremo zagotoviti.

Po oddaji naročila boste prejeli sporočilo o prejetju naročila. V sporočilu bosta navedena tudi telefonska številka in naslov elektronske pošte za stike s kupci, na katerega se lahko obrnete v primeru kakršnihkoli vprašanj ali pripomb v zvezi z Vašim naročilom. V primeru, da zaloga poide, Vas bomo o tem nemudoma obvestili in Vam predstavili ostalo ponudbo ali Vam sporočili dobavni rok naročenega izdelka.

Upravitelj spletne trgovine ‘www.ninainvalentin.si’ si pridržuje pravico do zavrnitve naročenega blaga po lastni presoji.

Izvršena dostava

Ponudnik bo naročnika obvestil o izvršeni dostavi (SMS-om, po elektronski pošti ali telefonsko). Naročnik se zavezuje, da bo v času željene dostave dostopen po telefonu, zato da ga ponudnik lahko kontaktira v primeru nepredvidenih dogodkov povezanih z izročitvijo blaga.

Dostava se smatra za izvršeno, ko prejemnik oz. odgovorna oseba na naslovu prejemnika podpiše, da je blago prejela.

Ponudnik se bo po najboljših močeh potrudil, da bo blago dostavljeno. V spodaj navedenih primerih, ko dostava ni izvršena, se smatra za izvršeno:

  • Prejemnik ne želi sprejeti blaga;
  • Naslov in ostali podatki o prejemniku niso pravilni;
  • Prejemnik v času željene dostave ni na navedeni lokaciji prisotne osebe (sostanovalci, sosedi, sodelavci) pa blaga ne želijo sprejeti;
  • Višja sila, ki ponudniku preprečuje, da izvede naročilo (naravne nesreče).

V prvih treh primerih bomo naročnika o nastali situaciji obvestili. Naročniku se lahko naročeno blago, na njegovo željo in proti doplačilu 10 €, dostavi na njegov naslov. V kolikor v roku 30 minut od časa, ko se dostava ni mogla izvršiti, naročnik ni dosegljiv, se smatra, da je bila pošiljka izročena.

Strošek dostave

Za Ljubljano in okolico je strošek dostave hitre pošte oz. cvetja 10 €.

Prosimo vas, da pri naročilu dostave cvetnih aranžmajev ter presenečenj izberete dostavo s kurirsko službo.

Strošek storitve za dostavo v tujini je višji za 20% od vrednosti naročila skupaj z dostavo kurirja. Primer: cvetni aranžma 38 Eur + dostava kurirja 10 Eur = 48 Eur, dodaten strošek za dostavo v tujino je 20% od 48 Eur, torej 9,60 Eur, skupaj 57,60 Eur.

Preklic naročila

Naročnik lahko prekliče naročilo v roku 1 ure po oddaji naročila po elektronski pošti ali preko telefona.