Sve porudžbine primljene do 9.00h ujutro biće realizovane još isti dan u Beogradu i okolini !

 

Vreme i način dostave u Srbiji

Online cvećara Bucket of Love, prima porudžbine 24/7. Sve porudžbine primljene od Ponedeljka do Petka do 9:00h biće realizovane istog dana. Porudžbine primljene posle  11:00h  biće realizovane sledeći radni dan. Porudžbine za koje želite dostavu Subotom, Nedeljom i praznikom, biće realizovane u željenom vremenu, ali pod uslovom da je porudžbina data na radni dan do 11:00h. Dostava je ograničena na teritoriju države Srbije i Slovenije za “Bucket of Love” proizvode. Ali po dogovoru sa strankom, možemo izvršiti dostavu i van pomenutih država za ostale cvetne aranžmane koje možete videti na www.ninainvalentin.si . Poželjno je obratiti se putem maila, Vibera, Whats up-a na broj telefona +38161 2213 785 ili kontakt u Sloveniji na +3865 1 452 452 zbog lakšeg dogovora. Naš stručni tim če Vam rado izaći u susret.

Imamo sklopljen ugovor sa Kurirskom službom Beks u vezi slanja pošiljki. Ali mi zadržavamo pravo, da možemo sami odabrati drugu kurirsku službu i cvećaru u blizini naručioca, ako če tako biti porudžbina efikasnije isporučena. Naručilac može da bude i prijemnik. Pored primalaca, proizvod može da preuzme bilo koja osoba na adresi primalaca ukoliko to  navedete pri naručivanju.

Za dostavu u bolnice, hotele i kancelarije kod porudžbine obavezno napišite tačan naziv firme, adresu, broj telefona primalaca, broj sobe, sprat, itd.

Dostava na navedenu lokaciju se smatra izvršenom, čak i kada preuzme pošiljku osoba koja je zadužena za takve pošiljke.

Ukoliko dostava nije uspešna, u slučaju da je primalac odsutan, kurirska služba ostavlja obaveštenje. Tako da primalac pošiljke može nazvati i dogovoriti se za preuzimanje kad mu odgovara. Prilikom porudžbine morate obavezno napisati vaš broj telefona na koji ste uvek dostupni (naprimer vašeg mobilnog telefona)  , jel čemo vas pozvati u slučaju da primalac nije dostupan u dogovoreno vreme.

Dostavni rok

Bucket of Love Team će se potruditi, da naručen proizvod – buket bude dostavljen u navedenom roku. Bucket of Love online cvećara zadržava pravo, da sat dostave prilagodi svojim mogućnostima ali ne više od sat pre ili jedan sat kasnije od datog roka dostave.

Izvršena dostava

Bucket of Love Team će naručilaca obavestiti o izvršenoj dostavi (putem sms-a, elektronskoj pošti ili pozivom). Naručilac se obavezuje da će u vremenu dogovorene dostave, biti dostupan na datom kontakt telefonu, zato da ga ponudilac može kontaktirati u slučaju neplaniranih dogadjaja u izručivanju proizvoda-buketa.

Dostava se smatra izvršenom kad primalac ili odgovorno lice na adresi primalaca podpiše da je proizvod primio.

Bucket of Love Team če se na što efikasniji način potruditi da proizvod-buket bude dostavljen u dogovoreno vreme.

U ispod navedenim primerima se smatra proizvod-buket dostavljenim :

  • Primalac ne želi da preuzme proizvod-buket
  • Adresa ili ostali podaci o primalacu nisu ispravni
  • Primalac u vremenu dostave nije na navedenoj lokaciji, prisutne osobe ( komšije, cimeri, kolege sa posla, itd ) i proizvod-buket ne žele da prime.
  • Viša sila, koja ponudilaca sprečava da sprovede dostavu (prirodne katastrofe).

 

U prve tri tačke navedenih primera ćemo naručioca obavestiti o nastaloj situaciji. Naručiocu  se može naručen proizvod-buket dostaviti na njegovu adresu, po njegovoj želji. U vremenu od 30 minuta od vremena kad se dostava nije mogla realizovati, ako naručilac nije dostupan, tad se smatra pošiljka izručenom.

Cena dostave

Za Beograd i okolinu, cena brze pošte je 7 Eu, cena dostave paketa Poštom Srbije izvan centra je 7Eu.

Cena dostave za inostranstvo

Cena dostave u inostranstvo je veća  za 20% od vrednosti proizvoda-buketa, zajedno sa kurirskom službom. Primer : cvetni aranžma 38 eu + dostava kurira 10 eu = 48 eu, dodatan  trošak dostave u inostranstvu je 20% od 48 eu, na kraju 9,60 eu, sve zajedno 57,60 eu.

Obustava porudžbine

Naručilac može da obustavi porudžbinu  aranžmana u roku 1 sata od date porudžbine, preko telefona!

Način plaćanja

Iz inostranstva:
kreditnom ili debitnom karticom
PayPal nalogom
– koristeći Western Union

Iz zemlje:
– na sve gore navedene načine
– na račun naše firme u bilo kojoj banci.

Copyright 2016 © BUCKET OF LOVE. Sva prava zadržana.