Možnost plačil v spletni trgovini

Plačilo po predračunu

V kolikor izberete plačilo po predračunu Vam bomo na elektronski naslov posredovali predračun. Predračun  lahko plačate preko spletne banke, na banki ali na pošti. Po prejemu potrdila o plačilu predračuna (skenirana položnica / potrdilo o plačilu) na elektronskem naslovu love@bucketoflove.eu, bomo naročilo realizirali. Metoda plačila preko spletnih bank je med vsemi načini plačil zagotovo najvarnejša.

Plačilo po povzetju

Pošta Slovenije
Če se odločite za plačilo po povzetju, potem boste skupaj s paketom prejeli račun. Strošek naročila boste poravnali poštnemu uslužbencu. Pri plačilu po povzetju Vam Pošta Slovenije zaračuna vplačnino oz. stroške nakazila v višini 1% vrednosti odkupnine oz. najmanj 0,96€ (enako, kot če bi plačali položnico na pošti). Ta strošek ni zajet v vrednosti naročila.

City express
Naročilo plačate dostavljalcu z gotovino, ko vam le-ta dostavi naročeno blago. Dostava se vrši katerokoli uro v dnevu, zato je nujno, da navedete naslov za dostavo, kjer boste dosegljivi v dopoldanskih urah – naročeno blago Vam lahko dostavimo tudi na delovno mesto. V kolikor dostava ni uspešna oziroma ste v času dostave odsotni, Vam dostavna služba pusti obvestilo, Vi pa jih pozneje pokličete in se dogovorite za dostavo. Ob naročilu morate obvezno navesti Vašo telefonsko številko, na katero ste vedno dosegljivi (npr. Vašega mobilnega aparata).
Celotna kupnina in stroški dostave so navedeni v naročilu in držijo, če ni bilo kasneje kako drugače dogovorjeno.

Plačilo s kreditnimi karticami preko Moneybookers-a

Britansko podjetje Moneybookers omogoča tako podjetjem kot posameznikom varno in stroškovno učinkovito izvrševanje plačil in prejemanje denarnih nakazil v realnem času. Gre za dokaj nov sistem, ki omogoča prejemanje denarja v številnih lokalnih valutah.

Plačilo preko Monete – varno plačevanje z mobilnikom

Moneta ponuja varno mobilno plačevanje z odlogom plačila in z enotnim in varnim postopkom identifikacije. Odkar je Moneta na voljo tudi pri operaterju Si.mobil se je delež pokritja prebivalcev Slovenije povečal na več kot 1,8 milijona naročnikov pri mobilnih ponudnikih Mobitel, Debitel ter Si.mobil. Trenutno eden boljših in najhitrejših plačilnih načinov v Sloveniji.
Cene izdelkov v spletni trgovini so navedene v evrih (€) in že vključujejo 8,5% oz. 20% DDV (davek na dodano vrednost), razen če je izrecno napisano drugače.